Een mooi logo, een goede website, snelle acties en goede feeling met de wensen van de klant!

Jornann Jonkhoff GOED FysiotherapieGOED Schellingwoude is een praktijk voor fysiotherapie en fitness. Sinds 2008 zijn we ingetrokken in een nieuw pand, samen met een huisarts en een cardioloog. We hebben bij otherSites -Roland Koopmans- aangeklopt om onze naam in een logo te gieten. Daarbij hadden we enkele wensen, het moest modern zijn, strak en de samenwerking tussen de verschillende disciplines verbeelden. otherSites kwam met een verrassend ontwerp wat meteen goed viel bij de hele praktijk. Daar hield het echter niet mee op. Er volgde een periode van intensief contact over de mail om onze website te realiseren. otherSites hielp bij het aanvragen van de domeinnaam, en het bijbe-horende regelwerk. Onze website kreeg dezelfde uitstraling als ons logo, strak, modern en duidelijk, no nonsense.

Alle kleine en grote wijzigingen, vaak ten gevolge van ons eigen aanlever-foutjes werden door otherSites soepel en snel opgelost. Uiteindelijk is ook onze huisstijl en het produceren van het drukwerk en zelfs onze bedrijfskleding door otherSites ondersteund.

Kortom OtherSites -Roland Koopmans- heeft ons een totaalpakket aan diensten en ondersteuning geleverd dat veel verder gaat dan ‘alleen’ het bouwen van een website, en waar we nog steeds heel blij mee zijn!

Jörnann Jonkhoff – GOED Fysiotherapie

Geplaatst op door