webdesign bureau amsterdam othersites

Mobielvriendelijke Website

Smartphones worden met de dag dominanter. Er worden al meer zoekopdrachten via de mobiel gemeten dan via laptop of desktop. Dit neemt natuurlijk alleen maar toe. Google’s adagium is dan ook niet voor niets: Mobile first! Jouw website dient daarom goed lees- en bedienbaar (responsive) te zijn op een smartphone of tablet en daarom is het een vereiste dat jouw site responsive is. Dit criterium is ook een rankingfactor geworden in Google’s algoritme om hoger in de zoekresultaten terug te komen. Een optimale performance ofwel de laadsnelheid van jouw website is hierbij essentieel.

Contact met OtherSites >>

Need for speed

Door Google’s strenge eis over laadsnelheid zijn mobielvriendelijke websites steeds belangrijker geworden. Met name als SEO-rankingfactor (dus de vindbaarheid van je site). Wanneer Google oordeelt dat jouw website onvoldoende mobielvriendelijk is, gaat dat ten koste van je vindbaarheid en Advertentie Campagnes in Google Ads. Een website op laadsnelheid instellen is een secuur en tijdrovende klus. Noodzakelijk is die klus wel omdat na het finetunen van de laadsnelheid het tempo met een factor 1,7 à 2 is verhoogd. Dat tikt lekker aan.

Voorkom afhaken

Met het finetunen op laadsnelheid krijgt jouw website een flinke boost op SEO-gebied en het is natuurlijk plezieriger voor bezoekers als de website snel in beeld komt. Dat voorkomt dat ze afhaken als het hen niet snel genoeg gaat. Die ervaring herken je vast en zeker bij te trage websites waar je zelf ook afhaakt.

Meer weten?

Laat dan je gegevens achter >>

Dan bel ik je terug!

Of bel gelijk naar 0207727248