webdesign bureau amsterdam othersites

Online Adverteren SEA

Waarom Online Adverteren?

 • Snel bovenaan in zoekresultaten
 • Merk- en naamsbekendheid
 • Lancering Nieuw Product Snel zichtbaar

Wil je Online Adverteren?

Dan kan Webdesign Bureau OtherSites veel voor jou betekenen. OtherSites is officieel gecertificeerd voor Google om zo het beste resultaat te halen uit jouw Google Ads campagnes.

Contact met OtherSites >>

Zoekmachine Adverteren en Social Media Advertising zijn hiervoor het meest effectief. Als Online specialist helpt OtherSites.nl jou graag bij het opzetten, beheren en optimaliseren van advertentie campagnes.

 • Google Ads (Google Adwords)
 • Facebook Ads
 • Instagram Ads
 • Microsoft Advertising (Bing Ads)

Adverteren in Google, Zoekmachine Adverteren – SEA

Online adverteren in zoekmachines zoals Google en Bing is een effectieve manier van betaald adverteren. Hiermee kom je snel bovenaan in de zoekresultaten. Naast het organisch gevonden worden (SEO) in Google of Bing is het ook mogelijk om betaald te adverteren in zoekmachines. Google Ads is de manier om op korte termijn snel bovenaan in Google te komen. Op basis van belangrijke zoekwoorden wordt een advertentie getoond. De advertentie verschijnt boven of naast een organisch zoekresultaat en je betaalt alleen als er op de advertentie wordt geklikt. Zo krijg je meer bezoekers naar jouw website en bouw je meer naamsbekendheid op.

online adverteren webdesign bureau amsterdam google advertising

Voordelen van Zoekmachine adverteren

 • Hogere positie in zoekresultaten
 • Goed gevonden worden
 • De juiste bezoekers naar je website krijgen
 • Naamsbekendheid
 • Meteen verkeer en snelle resultaten
 • Doelgericht adverteren
 • Zelf budget bepalen
 • Je betaald alleen de klik op jouw advertentie
 • Meetbaar
 • Remarketing

Verhoog je kans op meer conversie met Online Adverteren

Wil je snel resultaat bereiken dan is het belangrijk om goed van start te gaan met Google Ads. Met verschillende tools krijg je duidelijk het klikgedrag van de bezoeker in beeld. Zo kun je zien wat wel of niet werkt om vervolgens de campagne te optimaliseren. Wanneer je budget reserveert voor Google adverteren kan een slim ingezette advertentiecampagne jouw advertentie boven de organische zoekresultaten laten zien. Dat betekent dan ook meer klikken naar jouw website en een hogere kans op conversie.

Google Advertising is niet meer weg te denken. Wanneer je op internet gaat zoeken naar een product of dienst komen er eerst drie tot vier advertenties in beeld. Je moet dan flink naar beneden scrollen voordat je bij de organische zoekresultaten komt. Misschien zijn het wel advertenties van jouw concurrenten? Je wilt toch geen positie en omzet verliezen?

Zoekmachine adverteren (SEA) uitbesteden aan OtherSites

OtherSites is officieel gecertificeerd voor Google Ads. Met de juiste kennis en ervaring help ik jou graag bij het opzetten van Google Ads campagne om online het beste resultaat te behalen.

Meer weten?

Laat dan je gegevens achter >>

Of bel gelijk naar 0207727248

Naast Zoekmachine Adverteren SEA kun je bij OtherSites ook terecht voor:

Roland van OtherSites heeft ons meegenomen in het realiseren van onze website waarin UX Design en gebruiksvriendelijkheid centraal staat voor onze websitebezoekers. Door zich goed te verdiepen in ons vak en zijn inlevingsvermogen is onze website een uitgebreid palet geworden van alle carwrap diensten die wij leveren. Alles is makkelijk te vinden om zo onze websitegebruikers soepel te bedienen.We zijn nu ook goed te vinden op het Internet.Onze website voor Identity Carwrap is een complete website geworden die de juiste professionaliteit, persoonlijkheid en betrouwbaarheid uitstraalt waar wij voor staan.Wij bevelen daarom OtherSites aan om mee samen te werken.Team Identity Carwrap te Weesp
Groove Graphics
Groove Graphics
13:12 10 Feb 22
Vanuit danstheater Don't Hit Mama werken we al jarenlang met Roland van OtherSites samen. Omdat wij de deuren sluiten - geen corona hoor! - en OtherSites al 17 jaar bestaat, tijd voor enige waardering: het is prettig, concreet en betrouwbaar werken met dit bedrijf. Persoonlijke en toegewijde aandacht leveren goed resultaat op. Bezig zijn met je website is zo voor de verandering geen hoofdpijndossier. Wens Roland en OtherSites nog vele jaren en tevreden klanten!
Bart Deuss
Bart Deuss
09:56 25 Aug 21
Meer dan dik tevreden met de service, het eindresultaat en de medewerking. Roland weet echt waar hij het over heeft, denkt met je mee, is super snel, legt alles geduldig uit en levert een prachtige website. Ook de nazorg en snelle reacties, zijn flexibiliteit maakt dat ik hem iedereen van harte kan aanbevelen!!
Marjan Kruijer
Marjan Kruijer
16:39 06 Nov 20
Ontzettend fijn werken als je voor alle wenselijke online diensten bij één bedrijf terecht kunt. En als er dan succesjes worden geboekt maakt het zijn verhaal compleet! Voorlopig gaan we gewoon door met Roland van Othersites.
Als ondernemer ben je altijd op zoek naar mensen die je kunt inzetten om je bedrijf te versterken. Roland van OtherSites is z’n iemand die alle skills in huis heeft.Je kunt terecht voor advies en uitvoering van webdesign, website optimalisatie, online adverteren en sociale media beheer.Mijn bedrijf NewLooK Hairstyling heeft meer dan een enorme boost gekregen door al die online activiteiten van Roland.OtherSites is voor mijn bedrijf niet meer weg te denken, dank Roland.Maurice Landré, NewLooK Hairstyling
Maurice Landré
Maurice Landré
18:25 24 Jan 20
js_loader