webdesign bureau amsterdam othersites

Social Media Adverteren

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. We besteden uren door op Facebook, Instagram en LinkedIn. Even een berichtje checken op Facebook of een foto liken op Instagram. Het is onze dagelijkse bezigheid. We staan ermee op en gaan ermee naar bed.

Jouw potentiële klanten:

 • 10,1 miljoen Facebook
 • 4,9 miljoen Instagram
 • 4,6 miljoen LinkedIn
 • 8,7 miljoen YouTube
 • 11,9 miljoen WhatsApp

Waarom zou jij Facebook en Instagram niet inzetten voor je bedrijf?

Als bedrijf kun je niet meer zonder de inzet van social media. Want klanten verwachten jouw bedrijf hier ook te vinden. Social media biedt voor jouw bedrijf veel mogelijkheden:

 • Groot bereik
 • Naamsbekendheid
 • Interactie
 • Zichtbaarheid
 • Klikken naar je website

Contact met OtherSites >>

Social Media Advertising, Adverteren op Facebook en Instagram?

Op social media heb je de mogelijkheid om betaald te adverteren. Dit kan op kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Hierdoor kun je in contact komen met potentiële klanten. Zo kun je een merk of product gelijk onder de aandacht brengen.

social media adverteren webdesign bureau amsterdam

Door te adverteren op social media kanalen vergroot jij je bereik en kun je gericht je doelgroep bereiken. Door gebruikers zo specifiek mogelijk te segmenteren. Bijvoorbeeld op:

 • Interesse
 • Gedrag
 • Demografische
 • Geografische gegevens

Door het monitoren van de resultaten kan de advertentiecampagne geoptimaliseerd worden. Zo haal je de beste resultaten uit jouw online advertentie campagne.
Social media en vooral Facebook en Instagram zijn heel geschikt om op te adverteren. Zo kan een goed ingerichte advertentie campagne zorgen voor meer bereik, naamsbekendheid en veel klikken naar jouw website.

Social Media Adverteren Uitbesteden?

OtherSites kan ervoor zorgen dat jij geen omkijken hebt naar je social media kanalen. OtherSites neemt het beheer en onderhoud van je social media graag uit handen. Ook voor het opzetten van een Online Advertentie campagne op Facebook en Instagram kun je bij OtherSites terecht.

Voordelen van Social Media Marketing

 • Doelgericht adverteren
 • Doelgroep gericht bereiken
 • Naamsbekendheid vergroten
 • Groot bereik
 • Meetbaar
 • Re-marketing
 • Snelheid verspreiden
 • Meer websitebezoekers
 • Meer bezoekers, leads en conversies
 • Relatief lage kosten

Naast Social Media Adverteren kun je bij OtherSites ook terecht voor:

Meer weten?

Laat dan je gegevens achter >>

Of bel gelijk naar 0207727248

 

Mundozorg is een zorgorganisatie in Nijmegen voor mensen die nog thuis wonen.Roland heeft voor ons de website vernieuwd en een medewerkersportaal gebouwd. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat. Roland is goed te bereiken, kan snel schakelen en heeft ons goed begeleid in het proces.De website ziet er mooi en overzichtelijk uit. Het is precies zo geworden als we hadden gehoopt. Het medewerkersportaal is makkelijk in gebruik en zo ingericht dat wij zelf hier berichten kunnen plaatsen of wijzigen. Hier kunnen wij dus zelfstandig in werken, maar hebben we een vraag dan heeft Roland snel een antwoord.Edmundo Oviedo
mundozorg nijmegen
mundozorg nijmegen
13:55 22 Nov 22
Onlangs heeft Roland Koopmans van OtherSites onze one-page-website getransformeerd naar een volwaardige tweetalige website van 24 pagina’s waarin onze diensten en services overzichtelijk zijn uitgesplitst.Daardoor komen geïnteresseerden die zoeken naar één van onze diensten direct op de juiste pagina binnen op de website. Zo hoeven zij minder te zoeken en haken minder snel af.De ontwikkeling van de nieuwe website is begonnen met Card Sorting om zo de navigatie items te bepalen. Dit is de Wireframe waarmee beeld en interactie wordt nagebootst voordat de website daadwerkelijk wordt gebouwd. In iedere fase van de ontwikkeling van de nieuwe website konden we makkelijk bijsturen als dat nodig was.Potentiële klanten vinden ons nu makkelijker en laten makkelijker een bericht achter. Ook krijgen we veel complimenten over de vernieuwde website.Daarnaast kunnen we niet anders zeggen dan dat we met Roland heel prettig hebben samen gewerkt en nog steeds samenwerken. Absolute aanrader.
Alet Westra
Alet Westra
08:15 13 Sep 22
Roland van OtherSites heeft ons meegenomen in het realiseren van onze website waarin UX Design en gebruiksvriendelijkheid centraal staat voor onze websitebezoekers. Door zich goed te verdiepen in ons vak en zijn inlevingsvermogen is onze website een uitgebreid palet geworden van alle carwrap diensten die wij leveren. Alles is makkelijk te vinden om zo onze websitegebruikers soepel te bedienen.We zijn nu ook goed te vinden op het Internet.Onze website voor Identity Carwrap is een complete website geworden die de juiste professionaliteit, persoonlijkheid en betrouwbaarheid uitstraalt waar wij voor staan.Wij bevelen daarom OtherSites aan om mee samen te werken.Team Identity Carwrap te Weesp
Groove Graphics
Groove Graphics
13:12 10 Feb 22
Vanuit danstheater Don't Hit Mama werken we al jarenlang met Roland van OtherSites samen. Omdat wij de deuren sluiten - geen corona hoor! - en OtherSites al 17 jaar bestaat, tijd voor enige waardering: het is prettig, concreet en betrouwbaar werken met dit bedrijf. Persoonlijke en toegewijde aandacht leveren goed resultaat op. Bezig zijn met je website is zo voor de verandering geen hoofdpijndossier. Wens Roland en OtherSites nog vele jaren en tevreden klanten!
Bart Deuss
Bart Deuss
09:56 25 Aug 21
Meer dan dik tevreden met de service, het eindresultaat en de medewerking. Roland weet echt waar hij het over heeft, denkt met je mee, is super snel, legt alles geduldig uit en levert een prachtige website. Ook de nazorg en snelle reacties, zijn flexibiliteit maakt dat ik hem iedereen van harte kan aanbevelen!!
Marjan Kruijer
Marjan Kruijer
16:39 06 Nov 20
Ontzettend fijn werken als je voor alle wenselijke online diensten bij één bedrijf terecht kunt. En als er dan succesjes worden geboekt maakt het zijn verhaal compleet! Voorlopig gaan we gewoon door met Roland van Othersites.
js_loader