webdesign bureau amsterdam othersites

Technisch onderhoud voor Websites

Laat je website technisch onderhouden door OtherSites!

Niets is zo veranderlijk als het Internet. Software is per definitie in ontwikkeling en transformeert in hoog tempo. Technisch onderhoud van jouw website is daarom onmisbaar! Ontwikkelaars werken continue aan verbeteringen van het CMS-systeem waarin jouw website is gebouwd. Die ontwikkelingen gaan eveneens razendsnel. De ene update is nog niet uit of de volgende kondigt zich alweer aan. Ook worden er veelvuldig nieuwe versies van plug-ins gelanceerd. Dit allemaal om kwaadwillenden buiten de digitale deur te houden en zeker te blijven van de veiligheid van jouw CMS-systeem.

technisch onderhoud en beheer website webdesign bureau amsterdam

Technisch Onderhoud en Beveiligingslekken

In een verouderd CMS-systeem kunnen beveiligingslekken ontstaan net als in plug-ins die niet meer up-to-date zijn. Vandaar de noodzaak alert te blijven om tijdig updates uit te voeren en daarmee te voorkomen dat recente beveiligingslekken de kans grijpen schade aan jouw site aan te richten. Structureel en regelmatig onderhoud van jouw CMS-omgeving is dus belangrijk. Met name als het gaat om beveiligingsupdates. Zo zorg je ervoor dat jouw website veilig, online en up-to-date blijft en het draagt tevens bij aan optimale prestaties. OtherSites reserveert daarom ieder kwartaal tijd om jouw CMS-systeem en aanverwante zaken up-to-date te houden.

Hosting providers strenger en strenger

De fysieke plek waar jouw website draait, wordt gerund door een hosting provider. Die is verantwoordelijk voor een goed functionerende en veilige digitale omgeving. Hosting providers worden steeds strenger en strenger. Ze werken onder meer met beveiligingssoftware ( o.a. Patchman) die jouw website in de gaten houdt en controleert of deze wel up-to-date is zodat jouw site niet kan worden gehackt.

De provider waarschuwt je als deze beveiligingssoftware een zogenoemde ‘lek’ heeft geconstateerd en vertelt welke actie je moet ondernemen. Doe je niets met deze informatie dan ontvang je een dwingende brief die er vaak op neer komt dat de provider de veiligheid van je site niet meer kan garanderen en dat ze veiligheidslekken op eigen houtje gaan repareren. Dit doen zij voornamelijk om hun webservers veilig te houden zodat daar geen ongepaste software via gehackte websites op komen te draaien die hun servers gaan verstoren.

Meer weten?

Laat dan je gegevens achter >>

Of bel gelijk naar 0207727248

 

Mundozorg is een zorgorganisatie in Nijmegen voor mensen die nog thuis wonen.Roland heeft voor ons de website vernieuwd en een medewerkersportaal gebouwd. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat. Roland is goed te bereiken, kan snel schakelen en heeft ons goed begeleid in het proces.De website ziet er mooi en overzichtelijk uit. Het is precies zo geworden als we hadden gehoopt. Het medewerkersportaal is makkelijk in gebruik en zo ingericht dat wij zelf hier berichten kunnen plaatsen of wijzigen. Hier kunnen wij dus zelfstandig in werken, maar hebben we een vraag dan heeft Roland snel een antwoord.Edmundo Oviedo
mundozorg nijmegen
mundozorg nijmegen
13:55 22 Nov 22
Onlangs heeft Roland Koopmans van OtherSites onze one-page-website getransformeerd naar een volwaardige tweetalige website van 24 pagina’s waarin onze diensten en services overzichtelijk zijn uitgesplitst.Daardoor komen geïnteresseerden die zoeken naar één van onze diensten direct op de juiste pagina binnen op de website. Zo hoeven zij minder te zoeken en haken minder snel af.De ontwikkeling van de nieuwe website is begonnen met Card Sorting om zo de navigatie items te bepalen. Dit is de Wireframe waarmee beeld en interactie wordt nagebootst voordat de website daadwerkelijk wordt gebouwd. In iedere fase van de ontwikkeling van de nieuwe website konden we makkelijk bijsturen als dat nodig was.Potentiële klanten vinden ons nu makkelijker en laten makkelijker een bericht achter. Ook krijgen we veel complimenten over de vernieuwde website.Daarnaast kunnen we niet anders zeggen dan dat we met Roland heel prettig hebben samen gewerkt en nog steeds samenwerken. Absolute aanrader.
Alet Westra
Alet Westra
08:15 13 Sep 22
Roland van OtherSites heeft ons meegenomen in het realiseren van onze website waarin UX Design en gebruiksvriendelijkheid centraal staat voor onze websitebezoekers. Door zich goed te verdiepen in ons vak en zijn inlevingsvermogen is onze website een uitgebreid palet geworden van alle carwrap diensten die wij leveren. Alles is makkelijk te vinden om zo onze websitegebruikers soepel te bedienen.We zijn nu ook goed te vinden op het Internet.Onze website voor Identity Carwrap is een complete website geworden die de juiste professionaliteit, persoonlijkheid en betrouwbaarheid uitstraalt waar wij voor staan.Wij bevelen daarom OtherSites aan om mee samen te werken.Team Identity Carwrap te Weesp
Groove Graphics
Groove Graphics
13:12 10 Feb 22
Vanuit danstheater Don't Hit Mama werken we al jarenlang met Roland van OtherSites samen. Omdat wij de deuren sluiten - geen corona hoor! - en OtherSites al 17 jaar bestaat, tijd voor enige waardering: het is prettig, concreet en betrouwbaar werken met dit bedrijf. Persoonlijke en toegewijde aandacht leveren goed resultaat op. Bezig zijn met je website is zo voor de verandering geen hoofdpijndossier. Wens Roland en OtherSites nog vele jaren en tevreden klanten!
Bart Deuss
Bart Deuss
09:56 25 Aug 21
Meer dan dik tevreden met de service, het eindresultaat en de medewerking. Roland weet echt waar hij het over heeft, denkt met je mee, is super snel, legt alles geduldig uit en levert een prachtige website. Ook de nazorg en snelle reacties, zijn flexibiliteit maakt dat ik hem iedereen van harte kan aanbevelen!!
Marjan Kruijer
Marjan Kruijer
16:39 06 Nov 20
Ontzettend fijn werken als je voor alle wenselijke online diensten bij één bedrijf terecht kunt. En als er dan succesjes worden geboekt maakt het zijn verhaal compleet! Voorlopig gaan we gewoon door met Roland van Othersites.
js_loader