webdesign bureau amsterdam othersites

Website laten bouwen die Mobiel Vriendelijk is

Wil je een website laten bouwen?

website laten maken - 100 jaar Fiep Westendorp

Een website laten bouwen is meer dan een paar muisklikken. Als eerst zijn er diverse vragen die je jezelf moet stellen. Onder andere hoe deze gepresenteerd moet worden op een smartphone? Wordt dat met een webApp of het niet meer weg te denken Responsive Design?

Jouw website schaalbaar(=Responsive Design) op een smartphone

Mobile first is vandaag de dag het uitgangspunt. Meer en meer wordt er gebruikt gemaakt van een smartphone en daar stellen gebruikers hoge eisen aan de presentie, leesbaarheid, en bedieningsgemak van jouw website. Het is duidelijk meetbaar dat mensen eerder afhaken ( bouncepercentage is Hoger) als een website niet mobiel vriendelijk is.
Wat is bouncepercentage?
Contact met OtherSites >>

Het bouncepercentage geeft het percentage aan van bezoeken die na het bekijken van één pagina op jouw website de site weer hebben verlaten. Hoe hoger deze bouncepercentage des meer bezoekers na één pagina verdwenen zijn van jouw website. Het hangt er natuurlijk vanaf wat een bezoeker komt doen. Zocht deze bijvoorbeeld een vestigingsadres, dan is het plausibel dat deze bezoeker weer verdwijnt na één pagina te hebben bekeken.

Wat is een webApp?

Een webApp is als het ware een website geschikt voor smartphones met het gebruikersgemak en de uitstraling van een echte App. Het geeft gebruikers dus een App-achtige belevenis en daarmee een hogere kans dat zij op jouw website blijven voor een actie. Een webApp is geen App die aanvankelijk moet worden gedownload, geïnstalleerd via de Play Market of de Appstore.

newlook mobiel voorbeeld fysiotherapie goed mobiel voorbeeld layout mobiel zadelhoff beheer voorbeeld

Een webApp laten maken

Naast een website laten maken is er de mogelijkheid om jouw website als webApp te presenteren op een mobiel. Een strakke user interface met een intuïtief gebruikersgemak.

Meer weten?

Laat dan je gegevens achter >>

Dan bel ik je terug!

Of bel gelijk naar 0207727248


Desktop view

website laten bouwen voor desktop view


Mobile-friendly = Responsive Design

responsive design website schaalbaar voor een mobiel website laten bouwen met responsive design


WebApp = Mobile-friendly

website laten bouwen met een webApp

Naast een website laten maken kun je bij OtherSites ook terecht voor o.a. Zoekmachine Adverteren SEA, Social Media Adverteren en Website Optimaliseren voor zoekmachines SEO.

Meer weten?

Laat dan je gegevens achter >>

Dan bel ik je terug!

Of bel gelijk naar 0207727248