Website laten maken?

website laten maken door een professional

Een website laten maken is meer dan een paar muisklikken. Voorafgaand zijn er flink wat vragen te beantwoorden en onderzoeken nodig om tot een succesvol resultaat te komen.

Laat je website maken door een professional!

Website laten Maken? Welke vragen moet je jezelf o.a. stellen?

 • Welk doel heeft de website?
 • Wat is de doelgroep die de website gaat bezoeken?
 • Wat gaat de website bieden aan de bezoekers?
 • Wat moeten de bezoekers doen op de website?
website laten bouwen - 100 jaar Fiep Westendorp
100 jaar Fiep Westendorp – website lay-out

Welke onderzoeken zijn er zoal nodig om een website te laten maken?

UX Research is voorafgaand geen overbodige luxe voordat een website gerealiseerd gaat worden. Als je een huis gaat bouwen denk je aanvankelijk ook over het fundament en de indeling van alle verdiepingen en kamers. Bij het realiseren van een website is het van belang om van te voren goed na te denken en onderzoek te doen. Hieronder een aantal generieke onderzoeken:

 • Doelgroep Analyse
 • Doelstelling gebruikerstaken
 • Persona’s maken
 • Cardsorting
 • Triggers bepalen
 • Wireframe maken
 • Usability test

Meer over UX Research en UX Design lees je op UX Design >>

Contact met OtherSites >>

Jouw website schaalbaar(=Responsive Design) op een smartphone

Mobile first is het uitgangspunt. Bezoekers stellen hoge eisen aan de presentie, leesbaarheid, en bedieningsgemak van jouw website. Het is duidelijk meetbaar dat mensen eerder afhaken ( bouncepercentage is hoger) als een website niet mobiel vriendelijk is, niet snel zichtbaar is en niet makkelijk te bedienen is.

Wat is bouncepercentage?

Het bouncepercentage geeft het percentage aan van bezoeken die na het bekijken van één pagina op jouw website de site weer hebben verlaten. Hoe hoger deze bouncepercentage des meer bezoekers na één pagina verdwenen zijn van jouw website. Het hangt er natuurlijk vanaf wat een bezoeker komt doen. Zocht deze bijvoorbeeld een vestigingsadres, dan is het plausibel dat deze bezoeker weer verdwijnt na één pagina te hebben bekeken.

Wat is Responsive design?

Responsive Design is een website waarbij gestreefd wordt naar een optimale web-ervaring voor een breed scala aan apparaten. Van desktop computerschermen naar tablets tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm.

newlook mobiel voorbeeld
layout mobiel zadelhoff beheer voorbeeld


 

Naast het realiseren van een website kun je bij OtherSites ook terecht voor o.a. Zoekmachine Adverteren SEA, Social Media Adverteren en Website Optimaliseren voor zoekmachines SEO.

Meer weten?

Laat dan je gegevens achter >>

Of bel gelijk naar 0207727248