webdesign bureau amsterdam othersites

Conversie Optimalisatie – Website verbeteren

Met conversie optimalisatie wordt je website slim verbetert zodat meer bezoekers sneller tot actie komen. De meeste websites komen hiervoor in aanmerking. Ook websites van bekende organisaties hebben dit niet altijd goed gedaan.

Wat is een Conversie?

Als je een doel hebt met je website zit daar meestal een actie aangekoppeld. Een actie die de websitebezoeker moet uitvoeren. Een conversie is als de websitebezoeker daadwerkelijk die actie heeft uitgevoerd.

Welke actie moeten gebruikers op jouw website uitvoeren?
Veel voorkomende acties zijn:

  • Aankoop van een product
  • Telefoonnummer bellen
  • Offerte aanvragen
  • Enquête invullen
  • Een artikel lezen
  • Aanmelden voor een Nieuwsbrief
  • Contactformulier invullen
  • Downloaden van een Whitepaper

Contact met OtherSites >>

Wat is Conversie Optimalisatie?

De websitebezoeker moet soepel en met een prettig gevoel worden geleid naar een actie die jij hebt gesteld voor jouw website. Bij iedere afleiding kan de bezoeker afhaken en niet meer terugkomen. Een zorgvuldige analyse van die webpagina’s waar websitebezoekers een actie moeten uitvoeren is daarom noodzakelijk.

conversie optimalisatie website verbeteren

Conversie Optimalisatie afgekort is CRO

 

Bij OtherSites kun je ook terecht voor:

Meer weten?

Laat dan je gegevens achter >>

Of bel gelijk naar 0207727248

Meer dan dik tevreden met de service, het eindresultaat en de medewerking. Roland weet echt waar hij het over heeft, denkt met je mee, is super snel, legt alles geduldig uit en levert een prachtige website. Ook de nazorg en snelle reacties, zijn flexibiliteit maakt dat ik hem iedereen van harte kan aanbevelen!!
Marjan Kruijer
Marjan Kruijer
16:39 06 Nov 20
Ontzettend fijn werken als je voor alle wenselijke online diensten bij één bedrijf terecht kunt. En als er dan succesjes worden geboekt maakt het zijn verhaal compleet! Voorlopig gaan we gewoon door met Roland van Othersites.
Stalhouderij De Zadelhoff
Stalhouderij De Zadelhoff
19:52 02 Jul 20
Als ondernemer ben je altijd op zoek naar mensen die je kunt inzetten om je bedrijf te versterken. Roland van OtherSites is z’n iemand die alle skills in huis heeft.Je kunt terecht voor advies en uitvoering van webdesign, website optimalisatie, online adverteren en sociale media beheer.Mijn bedrijf NewLooK Hairstyling heeft meer dan een enorme boost gekregen door al die online activiteiten van Roland.OtherSites is voor mijn bedrijf niet meer weg te denken, dank Roland.Maurice Landré, NewLooK Hairstyling
Maurice Landré
Maurice Landré
18:25 24 Jan 20