webdesign bureau amsterdam othersites

Website Optimaliseren voor Zoekmachines – SEO

Wat is het belang van het SEO?

Simpel en kort: om gevonden te worden op internet. Het is voor bedrijven belangrijk om in zoekmachines zoals Google en Bing goed gevonden te worden. Het liefst ook zo hoog mogelijk in de zoekresultaten. Wanneer jij hoog in de zoekresultaten komt met jouw website dan de concurrentie, zal er eerder op jouw link worden geklikt. Hierdoor heb je de meeste kans op meer klanten en omzet. Door Website Optimaliseren kun je veel winst behalen om organisch beter en hoger inzicht te komen.

Zoekmachineoptimalisatie

Er zijn veel factoren om hoger en specifieker in de zoekresultaten te komen met jouw website. OtherSites.nl in Amsterdam heeft alle expertise en tools voor een langdurig zoekresultaat.

Voordelen Website Optimaliseren voor Zoekmachines

  • Hoger in de zoekresultaten
  • Beter vindbaar en zichtbaar
  • Een klik naar jouw website kost geen geld
  • Langdurig effect, lange termijn investering
  • Weergave komt betrouwbaar over
  • Meer bezoek en meer kans hogere omzet
  • Toename in naamsbekendheid
  • Boven je concurrentie staan

Contact met OtherSites >>

Website Optimaliseren webdesign bureau amsterdam

Search Engine Optimization (SEO) richt zich op organisch gevonden resultaten

Internetgebruikers zoeken via Google en andere zoekmachines zoals Bing naar diensten en producten. De meeste gebruikers klikken op de eerste pagina op 1 van de 3 bovenste zoekresultaten. Wanneer jij hoog in de zoekresultaten komt met jouw website dan de concurrentie, zal er eerder op jouw link worden geklikt. Hierdoor heb je de kans op meer klanten en omzet. Een hoge positie in de zoekmachines is dus erg belangrijk en zorgt ervoor dat meer mensen op jouw website terechtkomen.

Webdesign Bureau OtherSites.nl in Amsterdam gebruikt o.a. Tools van Google en Bing om jouw website te analyseren.

SEO is van groot belang om de vindbaarheid van je website te verbeteren

Het gaat bij Google Search om relevante zoekresultaten te laten zien naar aanleiding van een zoekopdracht. Heeft jouw webpagina de juiste relevantie dan wordt deze getoond in de zoekresultaten. Hoe meer relevantie op het item dat wordt gezocht, hoe meer bezoekers jij krijgt op jouw website.

Beter vindbaar is een hogere kans op meer bezoekers en op de verkoop van een product of dienst. SEO staat verwant aan het organisch worden gevonden. Wordt je website getoond in de zoekresultaten dan staat deze tussen de niet betaalde organische zoekresultaten. Dit zijn de posities onder de Google Ads advertenties. Omdat er bij de organische zoekresultaten geen advertentiekosten zijn is dit een uitstekende manier om je doelgroep te bereiken.

Zoekmachine Optimalisatie geen eenmalige activiteit

Belangrijk om te weten is dat SEO (search engine optimization) Zoekmachine Optimalisatie geen eenmalige activiteit is maar een continue proces waarin verbeteringen en aanpassingen doorgevoerd moeten worden. Je zult steeds moeten nagaan of webpagina’s het juiste resultaat geven bij betreffende zoekwoorden en combinaties hiervan. Doe je dit niet dan zullen de resultaten op de lange termijn tegen vallen.

Om goede SEO resultaten te bereiken is blijvend optimaliseren noodzakelijk. Bij het optimaliseren van je website ben je niet alleen bezig om hoger in de organische zoekresultaten te komen (of te blijven), maar ben je ook bezig om waardevolle en interessantere informatie te bieden. De gebruikerservaring wordt verbeterd zodat je een website krijgt die beter aansluit bij de behoefte van de gebruiker.

Naast Zoekmachineoptimalisatie SEO kun je bij OtherSites ook terecht voor:

Meer weten?

Laat dan je gegevens achter >>

Of bel gelijk naar 0207727248

 

Mundozorg is een zorgorganisatie in Nijmegen voor mensen die nog thuis wonen.Roland heeft voor ons de website vernieuwd en een medewerkersportaal gebouwd. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat. Roland is goed te bereiken, kan snel schakelen en heeft ons goed begeleid in het proces.De website ziet er mooi en overzichtelijk uit. Het is precies zo geworden als we hadden gehoopt. Het medewerkersportaal is makkelijk in gebruik en zo ingericht dat wij zelf hier berichten kunnen plaatsen of wijzigen. Hier kunnen wij dus zelfstandig in werken, maar hebben we een vraag dan heeft Roland snel een antwoord.Edmundo Oviedo
mundozorg nijmegen
mundozorg nijmegen
13:55 22 Nov 22
Onlangs heeft Roland Koopmans van OtherSites onze one-page-website getransformeerd naar een volwaardige tweetalige website van 24 pagina’s waarin onze diensten en services overzichtelijk zijn uitgesplitst.Daardoor komen geïnteresseerden die zoeken naar één van onze diensten direct op de juiste pagina binnen op de website. Zo hoeven zij minder te zoeken en haken minder snel af.De ontwikkeling van de nieuwe website is begonnen met Card Sorting om zo de navigatie items te bepalen. Dit is de Wireframe waarmee beeld en interactie wordt nagebootst voordat de website daadwerkelijk wordt gebouwd. In iedere fase van de ontwikkeling van de nieuwe website konden we makkelijk bijsturen als dat nodig was.Potentiële klanten vinden ons nu makkelijker en laten makkelijker een bericht achter. Ook krijgen we veel complimenten over de vernieuwde website.Daarnaast kunnen we niet anders zeggen dan dat we met Roland heel prettig hebben samen gewerkt en nog steeds samenwerken. Absolute aanrader.
Alet Westra
Alet Westra
08:15 13 Sep 22
Roland van OtherSites heeft ons meegenomen in het realiseren van onze website waarin UX Design en gebruiksvriendelijkheid centraal staat voor onze websitebezoekers. Door zich goed te verdiepen in ons vak en zijn inlevingsvermogen is onze website een uitgebreid palet geworden van alle carwrap diensten die wij leveren. Alles is makkelijk te vinden om zo onze websitegebruikers soepel te bedienen.We zijn nu ook goed te vinden op het Internet.Onze website voor Identity Carwrap is een complete website geworden die de juiste professionaliteit, persoonlijkheid en betrouwbaarheid uitstraalt waar wij voor staan.Wij bevelen daarom OtherSites aan om mee samen te werken.Team Identity Carwrap te Weesp
Groove Graphics
Groove Graphics
13:12 10 Feb 22
Vanuit danstheater Don't Hit Mama werken we al jarenlang met Roland van OtherSites samen. Omdat wij de deuren sluiten - geen corona hoor! - en OtherSites al 17 jaar bestaat, tijd voor enige waardering: het is prettig, concreet en betrouwbaar werken met dit bedrijf. Persoonlijke en toegewijde aandacht leveren goed resultaat op. Bezig zijn met je website is zo voor de verandering geen hoofdpijndossier. Wens Roland en OtherSites nog vele jaren en tevreden klanten!
Bart Deuss
Bart Deuss
09:56 25 Aug 21
Meer dan dik tevreden met de service, het eindresultaat en de medewerking. Roland weet echt waar hij het over heeft, denkt met je mee, is super snel, legt alles geduldig uit en levert een prachtige website. Ook de nazorg en snelle reacties, zijn flexibiliteit maakt dat ik hem iedereen van harte kan aanbevelen!!
Marjan Kruijer
Marjan Kruijer
16:39 06 Nov 20
Ontzettend fijn werken als je voor alle wenselijke online diensten bij één bedrijf terecht kunt. En als er dan succesjes worden geboekt maakt het zijn verhaal compleet! Voorlopig gaan we gewoon door met Roland van Othersites.
js_loader