Roland werkt met het idee dat ‘alles kan’.

Roland was als websitebouwer en -onderhouder al langer betrokken ons bedrijf, maar voor mij was de samenwerking nieuw. Roland heeft een onmisbare bijdrage geleverd aan het ontwerp & de realisatie van een geheel nieuwe website.

Bij het bespreken van onze wensen en ideeën gaf Roland aan hoe dit mogelijk was en welke aanpassingen zouden zorgen voor een optimaal resultaat. Roland werkt met het idee dat ‘alles kan’. Als hij iets nog niet eerder gedaan of gezien heeft, zorgt hij dat hij een manier vindt. In dit proces ben ik positief verrast door zijn kennis over gebruikersgedrag; Roland overtuigde ons van het nut van een Responsive Design voor mobiele gebruikers en dacht zelfs aan de invoer van alt-teksten voor blinde en slechtziende gebruikers.

Verder is mijn ervaring dat Roland altijd goed bereikbaar is. Hij reageert snel op vragen en lost problemen snel op. Hij geeft heldere uitleg, die ook voor de leek geschikt is. Daarnaast geeft Roland goed inzicht in de kosten, zowel in het voren als achteraf. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent. En ook niet onbelangrijk: ik vind hem een leuk en prettig persoon om mee samen te werken! Ik zie een volgende samenwerking met plezier tegemoet.

Sophie Claassen – Projectmedewerker 100 jaar Fiep Westendorp www.100jaarfiepwestendorp.nl

Geplaatst op door