Instagram Adverteren

Instagram is het visuele mobile first platform. Met meer dan 5 miljoen Nederlandse gebruikers is Instagram de perfecte plek om je bedrijf of product op een visuele manier in de spotlights te zetten. Instagram groeit nog steeds dus een grote kans dat jouw doelgroep ook op Instagram zit. Instagram Adverteren is een krachtige marketing tool om in te zetten.

Wat is Instagram Adverteren?

Wil je meer aandacht voor je bedrijf, meer traffic naar je website of conversies realiseren?

Instagram Advertising is het social media platform waar je producten en diensten kunt promoten. Met Instagram Advertising kun je heel gericht afbeeldingen of video’s onder de aandacht van een groot publiek brengen. De advertenties worden op de tijdlijn of in de Stories van je doelgroep getoond.

instagram adverteren webdesign bureau amsterdam

Het verschil tussen Instagram en Facebook is dat Instagram voornamelijk gericht is op foto en video. Beeldgebruik heeft meer effect dan tekst omdat wij visueel zijn ingesteld. We vergeten snel wat ze lezen, maar onthouden wel wat we hebben gezien. Door gebruik te maken van opvallende afbeeldingen en video’s kan je jouw doelgroep inspireren en verleiden en blijft de boodschap langer hangen.

Contact met OtherSites >>

Instagram is gekoppeld aan Facebook. Het opzetten van Instagram advertenties gebeurt via je Facebook advertentieaccount. Vanuit dit account kun je advertenties en campagnes opbouwen, analyseren en optimaliseren. Instagram heeft een ruime keuze aan advertentie-indeling:

  • Fotoadvertenties
  • Videoadvertenties
  • Carrouseladvertenties
  • Stories-advertenties

Je hebt ook nog de mogelijkheid om een Call to Action button aan een advertentie toe te voegen.

Voordelen Instagram Advertising:

  • Groot bereik
  • Veel advertentie mogelijkheden
  • Meer websitebezoekers en conversies genereren
  • Targeting mogelijkheden
  • Mogelijkheid tot interactie door middel van Stories

Een populaire functie is Instagram Shopping. Hier heb je de mogelijkheid om producten in de aandacht te brengen zodat mensen gelijk door kunnen klikken naar jouw webshop.

Instagram Adverteren uitbesteden aan OtherSites?

OtherSites beschikt over de juiste kennis en ervaring en helpt je graag bij het opzetten van een Instagram Campagne om het beste resultaat te behalen. Naast Instagram Adverteren kun je bij OtherSites ook terecht voor:

Meer weten?

Laat dan je gegevens achter >>

Of bel gelijk naar 0207727248