Roland van OtherSites Webdesign Bureau Amsterdam
Roland van OtherSites

Ik ben Roland Koopmans, oprichter van OtherSites.nl: een webdesign bureau in Amsterdam dat ik in 2004 ben gestart. Vanuit mijn bureau ontwikkel ik websites op maat voor commerciële, culturele en non-profit organisaties. Van advies tot ontwerp en realisatie, van advertising tot technisch onderhoud: op elke vraag heb ik een professioneel antwoord.

Met het boek ‘Webdesign, van concept tot realisatie’ van Hedwyg van Groenendaal in de hand ben ik 19 jaar geleden voor mezelf begonnen. Inmiddels heb ik meer dan 34 jaar IT ervaring waarvan de laatste 19 jaar in mijn carrière als zelfstandig Webdesign Bureau OtherSites.

Ik ben enthousiast en gedreven om het hoogst haalbare te bereiken voor mijn opdrachtgevers. Aan mijn klanten ben ik toegewijd en loyaal. Zodra er verbinding ontstaat ga ik van start met mijn creatieve geest, technische skills en resultaatgerichte focus.

Van advies en ontwerp tot realisatie en van advertising tot technisch onderhoud!

Je kunt bij mij terecht voor:

 • Website laten maken
 • Website (zoekmachine)Optimalisatie SEO
 • Conversie Optimalisatie CRO
 • UX Design
 • Online Adverteren SEA
 • Social Media Adverteren
 • Website (technisch) Onderhoud
 • Grafische Vormgeving / Huisstijl en alle reclame uitingen
  opmaak beeldmateriaal online advertenties en Social Media Content voor klanten
 • Fotografie

Ik ben betrouwbaar, toegewijd, professioneel, klant en servicegericht.

Als je interesse hebt gekregen kun je mij gerust bellen voor een eerste kennismaking. Die is altijd gratis en vrijblijvend!

0207727248

Bedenken van… Helpen met… Ondersteunen bij…

Hier ligt mijn werkgeluk! Dat geeft energie, drive en voldoening. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en moet af en toe perfectie laten vieren.

Verbinding heb ik nodig. Verbinding met de organisatie en met mijn klanten. De basis hierin is wederzijds vertrouwen. De beste projecten ontstaan door verbinding met elkaar!