webdesign bureau amsterdam othersites

Wie is Roland van OtherSites?

Roland is de eigenaar van Webdesign Bureau OtherSites in Amsterdam. In 2003 begon ik met ontwerp en realisatie van websites voor vrienden die een eigen onderneming hadden. Snel daarna had ik mij ingeschreven bij de KvK onder de naam OtherSites. Webdesign Bureau voor commerciële, culturele en non-profit bedrijven. Inmiddels heb ik meer dan 33 jaar IT ervaring waarvan de laatste 17 jaar in mijn carrière als zelfstandig Webdesign Bureau OtherSites.

Je kunt terecht bij mij als Midden en Klein Bedrijf en ZZP’r voor:

 • Website laten maken
 • Website (zoekmachine)Optimalisatie SEO
 • Conversie Optimalisatie CRO
 • UX Design
 • Online Adverteren SEA
 • Social Media Adverteren
 • Website (technisch) Onderhoud
 • Grafische Vormgeving
  opmaak beeldmateriaal online advertenties en Social Media Content voor klanten
 • Fotografie

Van advies en ontwerp tot realisatie en van technisch onderhoud tot advertising!

Ik ben enthousiast en gedreven om het hoogst haalbare te bereiken voor MKB en ZZP op het Internet. Aan mijn klanten ben ik toegewijd en loyaal. Zodra er verbinding ontstaat ga ik van start met mijn creatieve geest, technische skills en resultaatgerichte focus.

Je bent bij mij in goede handen. Ik ben betrouwbaar, toegewijd, professioneel, klant en servicegericht.

Bedenken van… Helpen met… Ondersteunen bij…

Hier ligt mijn werkgeluk! Dat geeft energie, drive en voldoening. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en moet af en toe perfectie laten vieren.

Verbinding heb ik nodig. Verbinding met de organisatie en met mijn klanten. De basis hierin is wederzijds vertrouwen. De beste projecten ontstaan door verbinding met elkaar!