webdesign bureau amsterdam othersites

Zijn flexibiliteit maakt dat ik hem iedereen van harte kan aanbevelen!!

marjan kruijer huisartspraktijkkruijerMeer dan dik tevreden met de service, het eindresultaat en de medewerking. Roland weet echt waar hij het over heeft, denkt met je mee, is super snel, legt alles geduldig uit en levert een prachtige website.

Ook de nazorg en snelle reacties, zijn flexibiliteit maakt dat ik hem iedereen van harte kan aanbevelen!!

Marjan Kruijer, Huisartspraktijk Kruijer

Mijn bedrijf NewLooK Hairstyling heeft een enorme Online Boost gekregen

maurice kapperszaak newlook hairstylingAls ondernemer ben je altijd op zoek naar mensen die je kunt inzetten om je bedrijf te versterken. Roland van OtherSites is z’n iemand die alle skills in huis heeft. Je kunt terecht voor advies en uitvoering van webdesign, website optimalisatie, online adverteren en sociale media beheer.

Mijn bedrijf NewLooK Hairstyling heeft meer dan een enorme boost gekregen door al die online activiteiten van Roland. En dan maakt hij daarnaast ook nog “even” een fraaie folder ter ere van mijn 30 jarige jubileum.

OtherSites is voor mijn bedrijf niet meer weg te denken, dank Roland.

Maurice Landré, NewLooK Hairstyling

Professioneel, deskundig én persoonlijk

frederike beltjesTijdens het ontstaan van onze website heeft Roland Koopmans van OtherSites goed naar onze wensen geluisterd en ons uitstekend geadviseerd.

Hij anticipeert op de digitale ontwikkelingen en heeft een mooie rustige website gerealiseerd die blijft voldoen aan de eisen van de tijd. Ook verzorgt hij het onderhoud, waardoor we ons altijd verzekerd weten van zowel noodzakelijke updates en beveiliging als van zijn persoonlijke service.

In zijn communicatie is Roland helder en zeer toegankelijk.

Frederike Beltjes, Beltjes & Partners, Juridische vertalingen Spaans en Catalaans

Een mooi logo, een goede website, snelle acties en goede feeling met de wensen van de klant!

Jornann Jonkhoff GOED FysiotherapieGOED Schellingwoude is een praktijk voor fysiotherapie en fitness. Sinds 2008 zijn we ingetrokken in een nieuw pand, samen met een huisarts en een cardioloog. We hebben bij otherSites -Roland Koopmans- aangeklopt om onze naam in een logo te gieten. Daarbij hadden we enkele wensen, het moest modern zijn, strak en de samenwerking tussen de verschillende disciplines verbeelden. otherSites kwam met een verrassend ontwerp wat meteen goed viel bij de hele praktijk. Daar hield het echter niet mee op. Er volgde een periode van intensief contact over de mail om onze website te realiseren. otherSites hielp bij het aanvragen van de domeinnaam, en het bijbe-horende regelwerk. Onze website kreeg dezelfde uitstraling als ons logo, strak, modern en duidelijk, no nonsense.

Alle kleine en grote wijzigingen, vaak ten gevolge van ons eigen aanlever-foutjes werden door otherSites soepel en snel opgelost. Uiteindelijk is ook onze huisstijl en het produceren van het drukwerk en zelfs onze bedrijfskleding door otherSites ondersteund.

Kortom OtherSites -Roland Koopmans- heeft ons een totaalpakket aan diensten en ondersteuning geleverd dat veel verder gaat dan ‘alleen’ het bouwen van een website, en waar we nog steeds heel blij mee zijn!

Jörnann Jonkhoff – GOED Fysiotherapie

Roland werkt met het idee dat ‘alles kan’.

Roland was als websitebouwer en -onderhouder al langer betrokken ons bedrijf, maar voor mij was de samenwerking nieuw. Roland heeft een onmisbare bijdrage geleverd aan het ontwerp & de realisatie van een geheel nieuwe website.

Bij het bespreken van onze wensen en ideeën gaf Roland aan hoe dit mogelijk was en welke aanpassingen zouden zorgen voor een optimaal resultaat. Roland werkt met het idee dat ‘alles kan’. Als hij iets nog niet eerder gedaan of gezien heeft, zorgt hij dat hij een manier vindt. In dit proces ben ik positief verrast door zijn kennis over gebruikersgedrag; Roland overtuigde ons van het nut van een Responsive Design voor mobiele gebruikers en dacht zelfs aan de invoer van alt-teksten voor blinde en slechtziende gebruikers.

Verder is mijn ervaring dat Roland altijd goed bereikbaar is. Hij reageert snel op vragen en lost problemen snel op. Hij geeft heldere uitleg, die ook voor de leek geschikt is. Daarnaast geeft Roland goed inzicht in de kosten, zowel in het voren als achteraf. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent. En ook niet onbelangrijk: ik vind hem een leuk en prettig persoon om mee samen te werken! Ik zie een volgende samenwerking met plezier tegemoet.

Sophie Claassen – Projectmedewerker 100 jaar Fiep Westendorp www.100jaarfiepwestendorp.nl

De communicatie gaat in een taal die ook wij begrijpen…

Nienke Wulder - Don't Hit MamaDon’t Hit Mama is het danstheater gezelschap van Nita Liem en Bart Deuss. Ze baseren hun danstheaterwerk op hiphop, de Afro-Amerikaanse danstradities, migranten thema’s en sociale dansvormen, die de basis vormen voor de vele urbane dansstijlen.

Wij werken nu een aantal jaar samen met Roland Koopmans van otherSites, op advies van ons communicatiebureau Bureau tamtam.

Hij heeft onze website gebouwd (i.s.m. onze vormgevers van Het IJzeren Gordijn), onderhoud deze en op advies van hem hebben we inmiddels een mobiele site zodat deze ook op telefoons en tablets goed bekeken kan worden.

We zijn erg tevreden over de manier waarop Roland werkt en het geduld dat hij heeft. De communicatie gaat in een taal die ook wij begrijpen en hij is altijd goed bereikbaar.

Zijn motto is: “Alles is mogelijk”. Dat is een mooi uitgangspunt. Aangezien ons budget niet altijd passend is om echt alles mogelijk te maken, denkt Roland goed mee om het hoogst haalbare te bereiken.

We krijgen ook regelmatig complimenten over onze website.

Nienke Wulder – Don’t Hit Mama – www.donthitmama.nl

Goed inspelend op de wensen van de klant!

Via GOED fysiotherapie zijn wij in contact gekomen met Roland Koopmans van Othersites. Hij heeft voor ons een prachtige website verzorgd, waarbij we zijn geduld danig op de proef hebben gesteld. Al het geregel ( o.a. domeinnamen, e-mailadressen) is ons door hem uit handen genomen. De heldere foto’s op onze website geven een juiste indruk van de omgeving waar wij zijn gevestigd.Tevens heeft hij ons logo, huisstijl en drukwerk verzorgd, waardoor wij als GOED huisartsen samen met GOED fysiotherapie ook in lay-out en drukwerk “onder één dak” zitten (Gezondheid Onder Eén Dak).

Inmiddels is door hem, na wederzijdse input, ook een online afsprakensysteem op onze website gezet wat naar tevredenheid functioneert.

Ed Simons en Maria Duijn – GOED huisartsen

Roland communiceert makkelijk, snel en helder met iedereen

steve austenHet heeft even geduurd voor wij, een conglomeraat van kleine samenwerkende cultuur, onderwijs en internationaal opererende project bedrijfjes, de juiste oplossing gevonden hadden voor de ondersteuning van onze websites, campagneplannen, speciale modules etcetera, buiten de wereld van de conventionele IT bedrijven en Site-bouwers.

Omdat wij via horizontale, informele, internationale netwerkstructuren werken, moet onze adviseur steeds bereikbaar zijn en ons snel van een passende oplossing kunnen voorzien. Daarnaast is het altijd handig wanneer de opdrachtgever begrijpt wat de oplossing die de adviseur aanreikt nu precies wel en niet kan.

Inmiddels hoort Roland Koopmans van otherSites organisch tot ons netwerk, hij communiceert makkelijk, snel en helder met iedereen in de steeds iets anders samengestelde teams, waardoor wij goed voorbereid de steeds informeler wordende omgeving kunnen bedienen.

Steve Austen – Permanent Fellow Felix Meritis Foundation

Roland heeft een persoonlijke stijl van samenwerken

els witte bedrijfscommunicatieVia via ben ik bij Roland uitgekomen, toen ik besloten had dat ik een nieuwe website wilde, met moderne functionaliteiten.

Onze gemeenschappelijke connectie was erg tevreden over zijn werk. Dat ben ik ook. Roland heeft een persoonlijke stijl van samenwerken, luistert goed naar wat je wilt, en is duidelijk over de mogelijkheden (en schenkt lekkere koffie).
 

Ook heeft hij mij prima begeleid in het werken met mijn eigen site. Ik ben blij met het eindresultaat; hiermee kan ik verder.

Els Witte – Bedrijfscommunicatie

Een bijzonder bedrijf vraagt om een unieke website.

Een moderne website voor een bedrijf dat doet denken aan vervlogen tijden?
Een lastige opgave: voor onze Stalhouderij met authentieke rijtuigen een geheel nieuwe, moderne site ontwerpen die onze zeer verschillende doelgroepen op eigen wijze informeert en die de sfeer van koetsen en paarden weet op te roepen. Hoe bereik je aanstaande bruidsparen die op zoek zijn naar een bijzondere trouwkoets, maar tegelijkertijd ook nabestaanden van een overledene die een stijlvolle rouwkoets willen regelen?
Wij hebben de communicatie met, de creativiteit van, maar vooral het vertalen van onze wensen en ideeën door Roland Koopmans tot een fantastisch mooie site als geweldig beschouwd. De reacties waren overweldigend.

Een bijzonder bedrijf vraagt om een unieke site. Stalhouderij de Zadelhoff bedankt OtherSites voor het realiseren van precies dat!

Martin Eikelenstam – Stalhouderij de Zadelhoff

Een goede samenwerking, korte communicatielijnen en….

‘Zadelhoff Beheer meende in de huidige tijd niet achter te kunnen blijven en wilde een website laten ontwikkelen. Via via kwamen wij bij otherSites terecht. Het oorspronkelijke idee was om ten behoeve van het management een prototype van de site te bouwen, maar de beide eerste schetsen waren van dermate goede kwaliteit dat direct werd besloten om één van beide –na enkele aanpassingen- ‘live’ te laten gaan.

Wij prijzen otherSites daarom vanwege de goede samenwerking, korte communicatielijnen en de professionele en servicegerichte houding. Mede naar aanleiding van de wijze van samenwerking en externe reacties op de site, hebben wij besloten otherSites -Roland Koopmans- een tweede opdracht te geven om diverse van onze vastgoedobjecten te fotograferen. Ook die opdracht is inmiddels naar volle tevredenheid uitgevoerd.’

Het management van Zadelhoff Beheer

Wij hebben Roland Koopmans leren kennen als een betrouwbare partner…

Bert Hazeleger Tripartie Financiele PlannersHet maatwerk en de persoonlijke aandacht van otherSites kenden wij reeds van onze uitstekende samenwerking in het systeem-netwerkbeheer voor ons bedrijf in de financiële dienstverlening. Wij hebben Roland Koopmans -otherSites- leren kennen als een betrouwbare partner, met oog voor detail en uitstekende communicatie. Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend otherSites te vragen voor het ontwerpen van ons online klanttevredenheidsonderzoek. otherSites heeft ons bewezen steeds opnieuw in staat te zijn onze complexe vraagstukken om te zetten in innovatieve, eenvoudig ogende, maar bovenal effectieve oplossingen. Analytisch, kritisch, creatief en communicatief vaardig zijn de kenmerkende factoren van otherSites.

Voor de geboden oplossing is slechts één woord: uniek.

Bert Hazeleger – Tripartie Financiële Planners

Kortom, een mooi resultaat, precies zoals ik het wilde!

Barbara Stephanus Claro ResearchIk ben zeer tevreden over de samenwerking met Roland Koopmans van otherSites: snel, direct en oog voor de wensen van de klant. Voor mijn bedrijf, Claro Research, had ik behoefte aan een simpele, overzichtelijke en strak vormgegeven website die aansluit bij mijn huisstijl. In no time was deze gerealiseerd, mede door een goede persoonlijke en schriftelijke briefing vooraf.

Kortom, een mooi resultaat, precies zoals ik het wilde!

Barbara Stephanus – Claro Research