webdesign bureau amsterdam othersites

‘Altijd op maat, altijd op tijd en altijd bereikbaar voor vragen’

Bureau TAMTAM
Tamara Keasberry / Lonneke van Eden / Communicatie / Marketing / PR / Sociale media / Coaching en advies / Teksten / Projectmanagement

Sinds een aantal jaren werkt Bureau tamtam samen met Roland Koopmans van Othersites. Dat bevalt ons zeer goed. Roland heeft een uitgebreide kennis van diverse open source systemen (Joomla, WordPress). Als Roland iets nog niet weet, dan zoekt hij binnen afzienbare tijd naar een oplossing, een systeem of toepassing en zorgt ervoor dat het werkt! Hij kan bovendien uitstekend uitleggen hoe bijvoorbeeld een cms (content management systeem / de achterkant) werkt. Op verzoek schrijft hij een handleiding, uitgebreid of beknopt of geeft hij een training. Wat je wensen zijn.

Roland Koopmans van Othersites: altijd op maat, altijd op tijd en altijd bereikbaar voor vragen. En Roland heeft engelengeduld!

Team Bureau TAMTAM

‘Voor mij als grafisch vormgever is het fijn dat hij ook verstand heeft van vormgeving’

De Brigade – Wietske Lute Grafisch vormgever

Website Firma Rieks Swarte

Bij een “internetjongen” denk ik aan een stugge, contactschuwe compter-nerd met wie het lastig communiceren is. Roland maakt korte metten met deze vooringenomen profielschets. Hij is heel prettig om mee samen te werken en erg communicatief. Hij is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op een breed terrein. Roland is van het type “ik zie geen problemen, ik zie uitdagingen”. Daarnaast is ie ook gewoon heel gezellig en bescheiden.

Voor mij als grafisch vormgever is het fijn werken met hem, want hij denkt op een prettige en creatieve manier mee over het ontwerp vanuit zijn kennis van het internet en het is voor mij een groot voordeel dat hij verstand heeft van vormgeving.

Wietske Lute